top of page

Over Francis

H_tEdbow.jpeg

Foto: Kyra Sophia Fotografie

Mijn talent is mensen dieper in contact met zichzelf te brengen. Op een ervaren, warme, betrokken en aardse manier, zodat je meer zingeving in je leven gaat ervaren. Én, het belangrijkste,  je dat kan gaan vertalen naar je Hoofd, Voelen en Handelen zodat jouw dagelijks leven een uitdrukking wordt van die essentie.

Alleen met inzichten kom je er niet. Je moét er actie aan verbinden wil je verandering ervaren in je leven. In mijn eigen leven heeft zich dat concreet gemaakt in het opzetten van Flow Plaza, centrum voor groei en ontwikkeling en mijn jarenlange werk als o.a. transpersoonlijk coach, yogadocent en trainer.

In de sessies gebruik ik, onder andere, de kleurenflessen van Aura Soma. Vanaf het moment dat ik de kleurenflessen zag, was ik verkocht. Naast de schoonheid van deze flessen, in al haar eenvoud, ligt in de kleuren zoveel informatie verborgen. De frequentie van de kleuren, edelsteen- en plantenextracten raken op een diep innerlijk niveau. Alles wat ik tot nu toe heb geleerd op mijn pad van ontwikkeling, komt samen in de boodschap van de kleuren.
Die informatie mag jij ontvangen door de kleuren die je kiest en te voelen wat ze je te vertellen hebben. 

Wij zijn allemaal een expressie van het licht, die ene bron waaruit alles is ontstaan. Wanneer jij jouw eigen kleur hiervan ontdekt, ontsluit je een schatkist aan potentieel waarover je Nu al beschikt. Jij BENT dat allang. Je mag het je weer gaan her-inneren. En vanuit die basis jouw leven meer en meer gaan vormgeven. 

Wanneer je vanuit jouw hogere bewustzijn jouw leven vorm geeft, geeft dat onherroepelijk meer balans, vreugde en geluk in jouw leven en daardoor ook in het leven van de mensen om jou heen. En dat is nu precies wat de wereld nodig heeft. Steeds meer mensen nemen deze stap waardoor het collectief bewustzijn opgetild wordt. Met als gevolg een wereld waarin liefde, harmonie en verbinding met onszelf en elkaar de norm wordt. 

bottom of page