top of page

Lichter leven

Jij vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk.

Je weet dat als jij kan zijn wie jij in het diepste van jouw wezen bent, voorbij al het aangeleerde, dat je je dan in de basis gelukkig voelt. En zo het leven vanuit vertrouwen leeft, ongeacht de omstandigheden.
Je verlangt ernaar dat dat diepe basisgevoel van rust, innerlijke balans en helderheid jouw kompas in het leven is. In plaats van dat de omstandigheden om jou heen je steeds wegtrekken van dat punt. 

Dit is innerlijk werk en dat betekent vooral dat je rustig mag vertragen en naar binnen mag keren. Juist in deze tijd, wanneer de omstandigheden om ons heen onzeker zijn, wordt er meer en meer van ons gevraagd balans van binnenuit op te bouwen. 

Als jij je hierin aangesproken voelt en je die essentie in jezelf (nog meer) wilt vrijmaken, kan een sessie daar bijzonder helpend in zijn.

Je komt dieper in contact met wie jij in essentie bent, wat jouw talenten zijn. En wat je nu te doen hebt om dat expressie te geven in jouw leven. In de sessie mag je dit vooral gaan voelen en ervaren. En vooral nieuwsgierig zijn.

In een sessie maak ik heel vaak gebruik van de kleurenflessen van Aura Soma. Het is een prachtig systeem om direct tot de essentie te komen. 
Ze maken je bewust én wijzen je de weg wat jij te doen hebt om in lijn te leven met wie jij werkelijk BENT. 

En dat gaat altijd om lichter leven.

Dat je nu hier op deze site terecht bent gekomen is niet toevallig.
Nu is de tijd om Wie jij Werkelijk bent (nog meer) te gaan ontdekken en nieuwsgierig te zijn hoe je dat naar daadkracht kan vertalen.

bottom of page